Berekent KamerMiddelburg makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding KamerMiddelburg is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Kameraanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. KamerMiddelburg bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Kameraanbieders in Middelburg vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Kamer in Middelburg. Een Kameraanbieder kan gratis een Kamer plaatsen in Middelburg. Huurders kunnen ook gratis een Kameroproep plaatsen in Middelburg, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Kamer in Middelburg, huurders kunnen ook reageren op Kamers in Middelburg. Op www.kamermiddelburg.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op KamerMiddelburg of te reageren op een advertentie van een Kamer in Middelburg.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Kamer kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Middelburg, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Middelburg kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Kameraanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

KamerMiddelburg raadt je aan om vooraf te vragen aan de Kameraanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Kamer afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen